Kush jemi

[vc_row][vc_column][td_block_title block_template_id=”td_block_template_14″ custom_title=”Objektivi ynë”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]
ose.aleshte nje platforme online e krijuar rishtazi nga nje grup te apasionuarisht dhe ekspertesh ne fushen e teknologjise ne pergjithesi, me vemendje te veçante per boten e Smartphone.
 
Platforma i sherben perdoruesit final te forumit informacione te detajuara teknike, recensione mbi produktet, keshilla mbi investimet dhe shpenzimet teknologjike, asistence telematike mbi problematikat e ndryshme.
 
Perdoruesit dhe miqte e platformes i gezojne keto sherbime totalisht FALAS. 
 
Sherbimi falas, trasparent dhe ekspert mundeson aktualisht rreth 400 klikime ne dite ne faqen
 www.ose.al dhe rreth 9.500 ndjekes ne faqen Facebook. Numrat jane ne rritje eksponenciale  ndonese forumi ka nisur pune ne maj te vitit 2017.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][td_block_title custom_title=”Kush jemi” block_template_id=”td_block_template_14″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”6056″ size=”contain” style=”style-shadow” height=”210″ alignment=”top”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][td_block_author custom_title=”Editor in Chief – Developer, Social Media & Creative Director” block_template_id=”td_block_template_14″ author_url=”https://www.youtube.com/channel/UCmw8_kKaPhbYSsQoIfeNV9g/videos” author_url_text=”Youtube” open_in_new_window=”yes” header_color=”#dd3333″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][td_block_author custom_title=”Editor in Chief – Legal Affairs, Representative & PR Manager” block_template_id=”td_block_template_14″ author_id=”2″ author_url=”https://www.youtube.com/channel/UCmw8_kKaPhbYSsQoIfeNV9g/videos” author_url_text=”Youtube” header_color=”#dd3333″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”5916″ size=”contain” style=”style-shadow” height=”210″ alignment=”top”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][td_block_author custom_title=”Deputy Editor – Programmer & IT expert” block_template_id=”td_block_template_3″ author_id=”5″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][td_block_author custom_title=”Deputy Editor – Developer & IT Expert” author_id=”4″ block_template_id=”td_block_template_3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image height=”100″ style=”style-shadow” image=”6051″ size=”contain”][td_block_author custom_title=”News Editor – Senior Reporter & Secretary” author_id=”8″ author_url_text=”Facebook” author_url=”https://www.facebook.com/klevissxh” block_template_id=”td_block_template_3″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][td_block_author author_id=”10″ custom_title=”News Editor” block_template_id=”td_block_template_3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][td_block_author author_id=”11″ custom_title=”News Editor” block_template_id=”td_block_template_3″][/vc_column][/vc_row]