TEST SHPEJTESIE, Galaxy S9 Exynos 9810 VS. Galaxy S9 SD 845

0
174
views
test shpejtesie

Tashme dihet qe seria e re Galaxy S9 e Samsung vihet ne jete nga dy procesore te ndryshem. Ne tregun Europian Galaxy S9 vihet ne pune nga procesori Exynos 9810 i prodhuar nga vete Samsung, ndersa ne tregun Amerikano verior dhe Kinez Galaxy S9 vihet ne pune nga procesori i ri i Qualcomm SnapDragon 845. Me poshte sjellim nje Test Shpejtesie te publikuar nga mister David Rahimi ne blogun e tij YouTube, i cili eshte nje nder me kompetentet per krahasimin e shpejtesise se celulareve.

Video Test Shpejtesie Galaxy S9 Exynos 9810 vs. Galaxy S9 SnapDragon 845:

Ne kete test vihet re qe “xhiro e pare”, pra hapja e te gjithe aplikacioneve fitohet nga versioni me SD 845 i cili shfrytezon shpejtesine e tij me te larte te perpunimit te te dhenave. Po ashtu edhe “xhiro e dyte” fitohet nga SD 845 qe mesa duket jo vetem ka nje perpunim me te shpejte te te dhenave por edhe nje shfrytezim RAM superior ndaj procesorit rival.

Mos harroni të na ndiqni edhe në:
20