me i mire samsung apo oneplus dy
Krahasime Lajmet e fundit

Me i mire Samsung apo OnePlus ? ..edhe Google rrezikohet nga OnePlus

Nga te dhenat boterore te shitjeve te smartphone, Samsung dhe Google jane markat nga vijne shumica e bleresve te celulareve OnePlus. Ndersa “te konvertuarit” nga iPhone ne OnePlus jane te pakte, sipas nje analize te kryer nga CounterPoint Research lidhur me tremujorin e katert te vitit 2018. Kjo kompani analizoi blerjet e Google Pixel 3 (nuk eshte e qarte eshte perfshire gjithashtu Pixel 3XL, por imagjinojme qe po) dhe OnePlus 6T ne Shtetet e Bashkuara. Ajo u perpoq ti pergjigjet pyetjes nese eshte me i mire Samsung apo OnePlus dhe Google duke analizuar shitjet. Gjeten se rreth 40 perqind e OP6T ishin bere nga pronaret e meparshem te nje smartphone Samsung dhe Google Pixel. Ndersa bleresit qe vijne nga Apple jane me pak se 20 perqind e numrit total.

Me mire Samsung apo OnePlus / Google apo Oneplus:

Google Pixel u krijuan per te valorizuar inovacionin e Android dhe per te terhequr perdoruesit e iOS ne Android. Por vihet re qe mbi 80 per qind e shitjeve te Pixel vijne nga ish-pronaret e smartfoneve te tjere Android. Kjo ndoshta konsiderohet zhgenjim per kompanine Google, dhe gjithashtu per Samsung qe bazon jeten e pajisjeve te veta ne teknologjine Android.

Versioni i mrekullueshem OnePlus 6T McLaren Edition – Kliko Ketu!

Per OnePlus 6T, megjithate, vihet re se eshte zgjedhur kryesisht nga ata qe kane patur pajisje me performance te ulet ose shume te vjeter. Konvertimetme te shpeshta drejt OP6T jane nga Samsung Galaxy J2 Prime dhe Galaxy S7 (kjo e fundit edhe per Pixels 3). Aspekti pozitiv i suksesit te OnePlus 6T eshte fakti qe, edhe ne nje sektor te mbingarkuar ku dominon Samsung dhe Apple, nje kompani e re qe arrin te krijoje celulare smart te nivelit te larte me çmime te mbajtura, arrijne te kene sukses!

Andi
Interesi për teknologjinë futuriste dhe ndikimin real që kjo e fundit mund të ketë mbi jeten e njeriut, më ka shtyrë të bëhem pjese e "ose.al - Shtëpia e Teknologjisë". Objektivi është të ndaj informacionet dhe njohuritë e detajuara mbi botën mobile, tablet, tv, personal pc etj. Teknologjia dhe shkenca janë besimet e mia.