KAMERA TEST slow motion Galaxy S9 vs. Xperia XZ2

0
187
views
kamera test slow motion

Website i famshme teknologjik GsmArena official publikoi nje video test mjaft interesant mbi xhirimin e video slow motion 960 fps. Krahasimi u krye midis dy smartphone me te mire te momentit ne kete kategori, Galaxy S9 dhe Xperia XZ2.

Si u sollen dy konkurrentet, duke patur parasysh qe Xperia XZ2 filmon video slow motion 960 fps me kualitet 1080 p ndersa Galaxy S9 me kualitet “vetem” 720 p ?

Kamera Test slow motion Galaxy S9 vs. Xperia XZ2:

 

Mos harroni të na ndiqni edhe në:
20