Konkurs

[vc_row][vc_column][td_block_title custom_title=”Shtepia e teknologjise – ose.al” block_template_id=”td_block_template_17″][vc_column_text]

Miresivini ne faqen e dedikuar te konkurseve dhe kontesteve te ndryshme, te kryera ne ose.al “Shtepia e teknologjise”.

Objektivi i konkurseve do te jete promovimi i vlerave teknike te dispozitiveve elektronik, promovimi i vlerave artistike te perdoruesve dhe miqve te faqes, dhe gjithashtu shperblimi sadopak i vogel per perdoruesit ne base te meritave dhe besimit tek projekti i ose.al. Konkurset do te zhvillohen ne transparence te plote, me perpikmeri, paanshmeri dhe dedikim. Cdo konkurs do te kete rregullat e tij, qe do te duhet te ndiqni me perpikmeri per te marre pjese dhe per te fituar cmimet e ndryshme. Ky eshte vetem fillimi, ndaj ju lutemi te mirekuptoni buxhetin e limituar te ose.al, ashtu si dhe çdo gabim te mundshem ne implementimin e konkurseve.

 

Ju faleminderit,

stafi i ose.al

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][td_block_title block_template_id=”td_block_template_18″ speech_bubble_text=”14/01/18 – 21/01/18″ subtitle_text=”SmARTfoto” custom_title=”Konkursi” subtitle_text_color=”#2a81cb” subtitle_border_color=”#06d3d5″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”7698″ style=”” size=”contain”][/vc_column][/vc_row]

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Titulli: Konkursi “SmARTfoto”, konkursi i fotografise artistike me te bukur te realizuar me smartphonin tuaj.

Aparatet: te gjithe smartphonet e perdorimit te perditshem. Nuk lejohet perdorimi i aparateve profesionale, apo i llojeve te tjera te dispozitiveve fotografik.

Konkurentet: mund te konkurojne te gjithe personat qe disponojne nje smartphone dhe kane mbushur moshen 14 vjeç.

Fotografite: pranohen te gjitha llojet e fotografive artistike te shkrepura dhe modifikuara me nje dispozitiv smartphone. Kujdes: nuk do te pranohen fotografite ofensive, qe cenojne sensibilitetin, tallese, humori, apo te kopjuara.

Copyright: Perdoruesi qe merr pjese ne kete konkurs, duke derguar foton e tij, i jep shprehimisht te drejten portalit www.ose.al dhe faqeve social media nen menaxhimin e ketij te fundit, per perdorimin e fotografise apo fotografive qe jane pjese e ketij konkursi.

Ky konkurs nuk sponsorizohet nga Facebook, Twitter apo Instagram.

Pjesmarrja:  aksesi ne konkurs kryhet me ane te pelqimit te faqes facebook www.ose.al , fotografia artistike duhet derguar ne inbox ne faqen www.ose.al brenda 48 oresh nga publikimi i konkursit.

Fotografia e derguar duhet te jete emeruar me nje “titull”, “emrin real te perdoruesit qe e ka kryer”, “vendi se ku eshte kryer fotografia” dhe “tipin e smartphone me te cilin eshte kryer”

Nuk lejohet kategorikisht kopjimi i fotografive te tjera, qe cenon te drejten e autorit. Te gjitha fotografite pjesmarrese do te kontrollohen nga stafi nese jane kopjuar nga faqe te tjera apo persona te tjere.

Fotografite do te publikohen ne faqen e dedikuar te www.ose.al, dhe ne social media Facebook dhe Instagram. Fituesi do te percaktohet nga numri i “like” (1 like = 1 pike), numri i komenteve (1 koment = 2 pike), numri i share (1 share – 3 pike) nga ana e perdoruesve te tjere. Nuk lejohet pelqimi dhe votimi i krijuesit te fotografise. Kujdes: komentet pa kuptim ose pa lidhje me postin nuk do te kalkulohen ne pike. Piket e mbledhura nga Facebook dhe Instagram jane kumulative.

Nese perdoruesi deshiron, per te rritur mundesine e fitimit, mund te publikoje apo reklamoje fotografine e tij (duke i bere share fotografise te publikuar tek faqja e ose.al) ne faqet personale apo profilet personale.

Kohezgjatja e konkurist do te jete 7 dite nga momenti i publikimit.

Cmimi i fitores jane kufjet origjinale “Samsung U Flex” me vlere 79,99€.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

·