Produktet

logo ose.al - celulare - tablet - pc - laptop - fotokameraShtepia e teknologjise

ose.al eshte shtepia e teknlogjise ne Shqiperi. Ne faqet e saj mund te kerkoni dhe te gjeni cdo artikull! Filloni nga celulare, tablet dhe Pc dhe perfundoni tek fotokamerat dhe aksesore te ndryshem teknologjike.

Celulare

Jemi duke shtuar perdite celulare Android, iOS, Windows dhe sisteme te tjera operative. Nuk do mungojne ne te dhenat tona edhe celularet e vjeter si Nokia 3310 etj.

Tablet

Jemi duke shtuar perdite tablet Android, iPad, Windows dhe sisteme te tjera operative. Nuk do mungojne ne databazen tone edhe Microsoft Surpace, nje tablet qe kthehet ne PC.

Laptop

Jemi duke shtuar perdite PC Apple, Windows dhe Google PC. Nuk do mungojne ne databazen tone edhe Pc me sistemin Linux.

Fotokamera

Jemi duke shtuar perdite fotokamerat Canon, Sony dhe marka te tjera. Do perpiqemi te fokusohemi tek fotokamerat profesionale pa lene menjane kompaktet, aq shume te perdorura sot.