Uncategorised

INSTAGRAM fsheh pelqimet e fotove ?! Cila eshte arsyeja

Numri i pelqimeve ne postimet tuaja te Instagram-it se shpejti mund te jete i padukshem per te tjeret, pasi zhvilluesit po pergatisin planin per krijuar nje prototip te dizajnit ku Instagram fsheh pelqimet e imazheve, videove dhe postimeve te ndryshme! Ky informacion vjen  permes ekspertit te inxhinierise, Jane Wong, i cili verejti ndryshimin ne kodin […]