We Aamra X3 fotoekrani1
Android Celulare e Tablet Recensione

We Aamra X3: A e kishit përfytyruar një smartfon nga Bangladeshi?

We Aamra X3: Kur ne mendojmë për vende të botës së tretë, ose nëse jo detyrimisht, për vende shumë të largëta, të varfëra, nuk e përfytyrojmë se këto vende mund të prodhojnë pajisje elektronike, të cilat imponojnë investime dhe zhvillim në teknologji. Pikërisht këtu gabojmë! Arsyet janë disa: Së pari, konkretisht janë pikërisht vende si […]

General Mobile GM8 fotoekrani1
Android Celulare e Tablet Recensione

General Mobile GM8 dhe GM8 Go: Turqit hedhin kartën në tavolinë

Gjatë Kongresit Botëror të Telefonisë së Lëvizshme (MWC – Mobile World Congress) në Barcelonë, kompani të ndryshme paraqitën smartfonët me Android One dhe Android Go. HMD paraqiti smartfonët Nokia 7 Plus, Nokia 6 (2018) dhe Nokia 8 Sirocco Android One, ndërsa Alcatel hyri me smartfonin Alcatel 1C Android Go, dhe të njëjtën gjë bëri HMD-ja […]

Oukitel Mix 2 fotoekrani1
Android Celulare e Tablet Recensione

Oukitel Mix 2: Prekni botën tuaj të pakufi!

Yunji Intelligent Technology Co. Ltd, kompania pas OUKITEL-it beson se shumë njerëz paguajnë shumë për ‘smartfonët e kushtueshëm me reklama televizive luksi’. Shumë zotërues telefonash as që i përdorin funksionet ekstra për të cilat kanë paguar. OUKITEL dëshiron të mbushë këtë treg të veçantë me Oukitel Mix 2. Oukitel zhvillon dhe prodhon telefona me stil, […]

Lajmet e fundit Recensione

Meizu Pro 7 dhe Pro 7 Plus, smartphon-ët me dy ekrane

Në verën e vitit 2017, kompania kineze Meizu lançoi dy modelet e gjeneratës së re të linjës “P”, të cilët janë Pro 7 dhe Pro 7 Plus. Duke iu përgjigjur trendit të ri të markave të mëdha, edhe Meizu lançimin e kreu në dy versione, atë me përmasa normale Pro 7 dhe atë me përmasa […]

celulari me i mire ne treg votoni
Recensione

Sondazh: Votoni celularin me te mire ne treg?

Kush eshte celulari me i mire ne treg per kategorine mbi €500? Votoni! Shtepia e teknologjise fton te gjithe per te zgjedhur se cili eshte celulari me i mire ne tregun nderkombetar. Ne kete sondazh kemi vendosur vetem celularet qe kushtojne me shume se €500. Mund te zgjidhni vetem nje model Fituesi i sondazhit do zbulohet […]