Oukitel Mix 2 fotoekrani1
Android Celulare e Tablet Recensione

Oukitel Mix 2: Prekni botën tuaj të pakufi!

Yunji Intelligent Technology Co. Ltd, kompania pas OUKITEL-it beson se shumë njerëz paguajnë shumë për ‘smartfonët e kushtueshëm me reklama televizive luksi’. Shumë zotërues telefonash as që i përdorin funksionet ekstra për të cilat kanë paguar. OUKITEL dëshiron të mbushë këtë treg të veçantë me Oukitel Mix 2. Oukitel zhvillon dhe prodhon telefona me stil, […]

T-Mobile tatuazh
Celulare Celulare e Tablet Iphone Lajmet e fundit

Fiton një iPhone duke bërë tatuazh logon e kompanisë celulare T-Mobile

Teknologjia i ka mundësuar njerëzve të bëjnë gjëra me të vërtetë të mrekullueshme. Interneti specifikisht ka ndryshuar krejtësisht mënyrën se si njerëzit jetojnë dhe komunikojnë. Tani është më e lehtë të flasësh me doktorin, të komunuikosh me njerëzit madje dhe të bësh shopping online. Por nga ana tjetër ka edhe persona të cilët e përdorin […]

Android Celulare e Tablet Recensione

Vernee M5: celulari më i mirë 4GB RAM që kushton vetëm €100 😱😱

Ekipi i Vernee ka për qëllim krijimin e një celulari i cili ka cilësi të lartë të softwerit/materileve dhe shërbimin e vazhdueshëm pas shitjes! Le të shikojmë nga afër celularin Vernee M5, tani në ofertë për vetëm 100€. Vernee M5: Ekran 5.2″ IPS Tani është koha kur çdo prodhues i ri celularësh nxjerr në treg […]