celular indian 10.or (Tenor) D fotoekrani1
Android Celulare e Tablet Recensione

10.or (Tenor) D: celulari indian vlera e të cilit e tejkalon çmimin

Blerësit e smartfonëve të përballueshëm në të kaluarën kanë qenë detyruar të përballen me proçesorë të dobët dhe me sasi fare të vogël RAMi dhe kapaciteti të brendshëm. Gjithsesi, me konkurrencën e fortë, ne kemi parë smartfonë të nivelit hyrës të përmirësuar gjatë vitit të shkuar dhe 10.or (Tenor) D, një celular indian,  është një […]

360 N6 fotoekrani1
Android Celulare e Tablet Recensione

360 N6: Një markë dhe model i panjohur por befasues

Prodhuesi kinez 360 Mobile i smartfonëve lançoi së fundmi smartfonin 360 N6 me aspekt 18:9. Modeli 360 N6 ishte njoftuar në të njëjtën kohë me modelin tjetër të gjeneratës, N6 Lite. Të dy këta i bashkohen modelin N6 Pro, lançuar më përpara. Modelet N6 Lite dhe N6 Pro do t’i sjellim në recension pas disa […]

UHANS-I8-fotoekrani1
Android Celulare e Tablet Recensione

UHANS i8 – Surpriza e leverdisshme që vjen me Njohjen e Fytyrës

Kompanisë Shenzhen Hans Electronic Technology CO. LTD. iu deshën 4 vite për të sjellë UHANS në treg dhe sot do zbulojme UHANS i8. Ata ia dolën të ndërtonin një markë që do të arrinte në të gjitha anët e globit. Koncepti i markës UHANS po u jep konsumatorëve një ‘Faktor – Uauu’ me teknologjitë më […]

Advan I6 fotoekrani1
Celulare e Tablet Recensione

Advan I6: Indoneziani me Sistem Operativ të vetin

Përgjatë artikujve tanë, disa herë kemi marrë në shqyrtim smartfonë që ju, pa dashur t’ju paragjykoj, ndoshta nuk i keni njohur ndonjëherë më parë. Pse? Sepse vijnë nga vende që nuk përfitojnë shumë nga dukuria e globalizimit, siç përfitojnë vende të tjera, më të fuqishëm, produktet e të cilëve njihen nga masa më e madhe […]

iphone se 2-render-foto
Iphone

iPhone SE2 mund të mos prezantohet fare. Shikoni arsyen😯

Fjalët për një prezantim të mundshëm të iPhone SE2 kanë kohë që janë në qarkullim.Shumë njerëz duket se e duan një pasardhës të telefonit ultra kompakt SE2. Megjithatë, Apple nuk ka treguar ndonjë shenjë që po punon në këtë model. Në fakt informacionet e reja rreth iPhone SE2 kanë qenë ekspluzive vetëm për prodhuesit e […]

Nokia 3310 3G fotoekrani1
Celulare e Tablet Recensione

Nokia 3310 3G: Zgjimi i dragoit

Një proverb kinez thotë: “Kur ju mendoni se dragoi ka vdekur, pikërisht atëherë ai i përdor mendimet tuaja për t’u zgjuar.”.    Kjo m’u kujtua kur u dha lajmi për rihedhjen në treg të legjendarit Nokia 3310, por këtë herë me “mbiemrin” 3G, si për të treguar se kësaj here ai është pjesë e klubit […]

We Aamra X3 fotoekrani1
Android Celulare e Tablet Recensione

We Aamra X3: A e kishit përfytyruar një smartfon nga Bangladeshi?

We Aamra X3: Kur ne mendojmë për vende të botës së tretë, ose nëse jo detyrimisht, për vende shumë të largëta, të varfëra, nuk e përfytyrojmë se këto vende mund të prodhojnë pajisje elektronike, të cilat imponojnë investime dhe zhvillim në teknologji. Pikërisht këtu gabojmë! Arsyet janë disa: Së pari, konkretisht janë pikërisht vende si […]

General Mobile GM8 fotoekrani1
Android Celulare e Tablet Recensione

General Mobile GM8 dhe GM8 Go: Turqit hedhin kartën në tavolinë

Gjatë Kongresit Botëror të Telefonisë së Lëvizshme (MWC – Mobile World Congress) në Barcelonë, kompani të ndryshme paraqitën smartfonët me Android One dhe Android Go. HMD paraqiti smartfonët Nokia 7 Plus, Nokia 6 (2018) dhe Nokia 8 Sirocco Android One, ndërsa Alcatel hyri me smartfonin Alcatel 1C Android Go, dhe të njëjtën gjë bëri HMD-ja […]