Galaxy Watch Active 2
Oferta Online

Galaxy Watch Active2, dhurata perfekte për festat e fundvitit.

Festat e fundvitit po trokasin dhe shumë prej nesh janë në kërkim të dhuratës perfekte për partnerin, një familjar ose një mik, apo edhe për veten. Dhurata që nuk duhet t’i mungojë listës tuaj është pikërisht Galaxy Watch Active2 nga Samsung, perfeksioni i kohës. Galaxy Watch Active2 është projektuar për të ndihmuar ekuilibrin e mirëqenies […]