Macbook
Laptop PC

Një Macbook i ri mund të hakohet sapo ai lidhet me WiFi për herë të parë

Apple është kredituar gjithmonë per sigurinë e pajisjeve të saj. Megjithatë, nuk mund të jetë krejtësisht e vërtetë. Ndërsa Windows mund të jetë më i prekshëm ndaj sulmeve, Apple nuk është aq e sigurt. Duket sikur një MacBook i ri mund të hakohet me lehtësi. Kërcënimi u shfaq këtë javë në konferencën e sigurisë Black Hat […]

Lajmet e fundit Laptop PC

Honor MagicBook, kompania e famshme prodhon nje super LapTop

Huawei zgjeroi linjën Honor edhe në kategorinë e LapTop “ultrabooks”. Laptopi i parë quhet Honor MagicBook. Për nga ana e design ai merr shumë detaje nga MacBook Air, duke nisur nga trupi i tij prej alumini me trashësi 15.8mm dhe peshë 1.47 kg dhe ekran 14”. Vetë ekrani është një panel matës IPS me rezolucion […]

Office 2007
Guida Lajmet e fundit Laptop PC PC Tutorial

Microsoft njofton fundin e jetës për Office 2007

Data 10 Tetor 2017 shënoi fundin e jetës për Microsoft Office 2007. Nëse akoma keni Office 2007 të instaluar në kompjuterët tuaj atëherë është koha për të bërë ndryshime. Në këtë artikull do të gjeni rekomandime, informacion dhe linke  pë kalimin në një version më të ri të Microsoft Office. ÇFARË DO TË THOTË “FUNDI I […]

Shfaqet Surface Laptop skeda teknike recensioni kater
Lajmet e fundit Laptop PC PC PC Windows

Shfaqet SURFACE Laptop: kompjuteri personal i shumepritur nga Microsoft

Shfaqet Surface laptop, prezantimi : [ms_youtube link=”https://www.youtube.com/watch?v=74kPEJWpCD4″ width=”100%” height=”100%” mute=”no” autoplay=”no” loop=”yes” controls=”yes” class=”” id=””][/ms_youtube] Gjate eventit #MicrosoftEDU qe po zhvillohet keto dite ne New York, Microsoft ka prezantuar laptopin e saj te ri. Ai quhet thjeshte Surface Laptop. Kemi te bejme me nje kompjuter “notebook” premium te realizuar totalisht me materiale alumini. Kualiteti i materialeve dhe […]