Samsung Galaxy s9-fotorender
Lajmet e fundit Tablet

Samsung Galaxy Tab S4 me Snapdragon 835 dhe 4GB RAM

Tableti i ardhshëm Android Samsung sapo është zbuluar në platformën e famshme GFXBench. Kjo do të thotë se specifikimet kryesore teknike të Samsung Galaxy Tab S4 janë zbuluar, por ato gjithmonë duhet të merren me mëdyshje, sepse të dhënat mbi kriteret ndonjëherë janë edhe falsifikuar. Tiparet e paraqitura në GFXBench, megjithatë, janë shumë të besueshme nëse […]