clean master
Lajmet e fundit PC

[OFERTA FALAS 24/11/2017] Clean Master për PC

Clean Master për PC është versioni i Windows i aplikacionit më të njohur të optimizimit të Android, i cili ofron shpërndarjen më të madhe të memories kompjuterike, optimizon mjedisin e konfigurimit dhe zgjidhje të tjera optimale. Programi ofron pastrimin e temporary files, fotografi cache dhe largimin e mbetjeve të panevojshme. Mund të pastroni plotësisht kujtesën […]

android oreo-android nougat 7.0
Lajmet e fundit PC

Android Nougat 7.0: rritet perqindja e shperndarjes ne treg (Nëntor 2017)

Rriten muaj pas muaji perqindjet e Android Nougat 7.0. Ne raportin e leshuar mund te veshtrojme nje rritje graduale. Mendojme se dy muajt e ardhshem do jene te fundit per sistemet e tjera poshte Jelly Bean 😅😅😅. Edhe shumica e aplikacioneve nuk punojne më me sistemet operative e vjetra. (Ka akoma celularë android me Gingerbread?) Lexo […]