gadget teknologjik
Lajmet e fundit

Gadget teknologjik 📲 që ju duhen për pushimet verore 2017 🍉 🌅 🌴 🏖

Gadget Teknologjik Vera filloi me ditët me diell dhe me festat e shumëpritura për ata që janë tashmë të lirë nga angazhimet e punës dhe shkollës. Cilado qoftë situata juaj, ne kemi vendosur një përzgjedhje të kujdesshme të gadget teknologjik të vogla për të shijuar verën. Rezultati është një listë me top 3 propozimet për […]

Lajmet e fundit

Benchmark XIAOMI MI MIX 2, konfirmohen karakteristikat teknike | ose.al

Xiaomi Mi Mix 2, trashegimtari i smartphonit famoz Xiaomi Mi Mix eshte objekt i disa informacioneve te ndryshme ne internet. Ne Prill te ketij viti ishte siti GearBest qe per here te pare nxorri disa karakteristika teknike te mundshme. Tashme edhe faqja e benchmark GFX Bench ka konfirmuar, ne baze te informacioneve sekrete, disa karakteristika substanciale te […]