Sa kushton Google Pixel 4 foto 1
Lajmet e fundit

Sa kushton Google Pixel 4 – ja si do te jete!

Telefonat Google Pixel 4 dhe Pixel 4 XL duan dhe ca muaj të prezantohen. Megjithatë sot Jon Prosser një Youtuber nga Front Page Tech dha disa informacione të reja për këta telefona. Këto info. tregojnë se Google mund të bëjë disa ndryshime të mëdha. Por sa kushton Google Pixel 4 dhe versioni XL? Pixel 4 […]

Samsung Galaxy s9-fotorender
Lajmet e fundit

Sa kushton Samsung Galaxy Fit-e

Samsung u raportua më parë se po punonte në një tracker palestër të dizajnuar për sportivët të cilët nuk kanë nevojë për përvojën e plotë të përdoruesit që ofron smartwatch Gear, por në të njëjtën kohë duan një tracker palestër për parametrat bazë si rrahjet e zemrës, impuls etj. Pajisja e quajtur Galaxy Fit-e tani […]

si ta bej celularin me te shpejte
Guida Lajmet e fundit Tutorial

Si ta bej celularin me te shpejte ?

Ne kete artikull do te mundohemi ti pergjigjemi nje pyetjeje qe na drejtohet shume shpesh: si ta bej celularin me te shpejte? Vini re, ky artikull vlen vetem per celularet me sistem operativ Android! Ai fsheh gjithmone disa surpriza nen nderfaqen e smartfonit qe po perdoret. Disa veçori qe mund ta kthejne smartfonin tuaj ne […]