cmimi samsung galaxy m30s m10s shqiperi
Celulare Lajmet e fundit

[ZYRTARE] Çmim spektakolar për Samsung Galaxy M30s dhe M10s

Samsung Galaxy M30s dhe M10s janë zyrtarë tashmë në Indi. Këto janë celulare të lirë (çmimet që fillojnë nga ekuivalenti prej 177 dhe 114 euro respektivisht) por me një fletë teknike shumë të përshtatshme. Në veçanti, M30s është shumë interesante për kapacitetin e tij të baterisë prej 6,000 mAh (konfirmuar më parë nga Amazon). Kjo […]

galaxy fold foto leaks
Celulare Lajmet e fundit

LAJM ZYRTAR – Samsung Galaxy Fold RIKTHEHET, PERSERI!

Problemet fikse që e detyruan Samsung të shtyjë datën e marketingut të Galaxy Fold, smartphone i saj i parë me një ekran të palosshëm, jane zgjidhur plotesisht. Kompania koreano-jugore ka njoftuar zyrtarisht se Galaxy Fold do të godasë dyqanet në shtator, tani që janë bërë “përmirësime në ndërtimin dhe projektimin” e pajisjes. [artikull i shkruar […]