Krahasime Lajmet e fundit

Shpejtesia e karikimit te Galaxy Note 10 është e pabesueshme

Në letër, çdokush pret që OnePlus 7 Pro të karikohet më shpejt se Note 10 Plus. Flagshipi i OnePlus ka një bateri më të vogël (4000mAh) sesa Note 10 Plus (4300mAh), dhe karikuesi që vjen me OnePlus 7 Pro mbështet shpejtësinë e karikimit 30W, ndërsa karikuesi që vjen me bateri me Note 10 Plus mbështet shpejtësinë e karikimit 25W. Sidoqoftë, një video e re e publikuar nga YouTuber Sukesh Banik tregon se kërkon ndjeshëm më pak kohë për të ngarkuar Note 10 Plus nga 0 ne 100 se OnePlus 7 Pro.

Kodi IMEI
Lajmet e fundit

Kodi IMEI: celulari juaj është origjinal apo fallco

Kodi IMEI: Celulari është kthyer në pajisjen më të përdorur në të gjithë botën. Sot shumë përdorures kanë të paktën 1 ose më shumë celularë. Ai është kthyer në një mjet të domosdoshëm, gati të pazëvendësueshëm në përditëshmërinë tonë. Celularin e njohim ndryshe edhe me emrin “Smartphone” (telefon inteligjent) falë shumë veprimeve që kryen për […]

cmimi samsung galaxy m30s m10s shqiperi
Celulare Lajmet e fundit

[ZYRTARE] Çmim spektakolar për Samsung Galaxy M30s dhe M10s

Samsung Galaxy M30s dhe M10s janë zyrtarë tashmë në Indi. Këto janë celulare të lirë (çmimet që fillojnë nga ekuivalenti prej 177 dhe 114 euro respektivisht) por me një fletë teknike shumë të përshtatshme. Në veçanti, M30s është shumë interesante për kapacitetin e tij të baterisë prej 6,000 mAh (konfirmuar më parë nga Amazon). Kjo […]