galaxy s9
Krahasime Lajmet e fundit

[Tortura JerryRigEverything] Galaxy S9 dhe S9+ ne proven e rezistences.

Samsung Galaxy S9 dhe S9+: tortura e kanalit JerryRigEverything dhe duart e mister Zack Nelson, krijuesi te tij, jane prova e rradhes. Prova “torturuese” per rezistencen e smartphoneve ne kanalin JerryRigEverything konsiderohet si ajo me kualifikuesja dhe me e renda. Objektivi i saj eshte te testoje se si i reziston dispozitivi fizikisht gervishtjeve, zjarrit apo dhe perthyerjeve te […]

test thyerje iphone x
Krahasime

TEST THYERJE iPhone X vs. Galaxy Note 8: renie nga lartesia 300m

Sjellim per ju dy videot e krahasimit mbi testin e renies nga lartesia per dy super celularet e momentit. iPhone X vs. Galaxy Note 8: renie nga lartesia prej 300 metrash!! 😰😰😰😰 Kush fiton? Renie nga 300 metra lartesi iPhone X: [ms_youtube link=”https://www.youtube.com/watch?v=ni2QgfnSrHI” width=”100%” height=”100%” mute=”no” autoplay=”no” loop=”yes” controls=”yes” class=”” id=””][/ms_youtube]   VS. Renie nga 300 […]