Krahasime

Galaxy S10 vs iPhone: 5 arsye për të kaluar në Galaxy S10!

Po bëhen gati dy muaj nga eventi i Unpacked i Samsung nga ku u prezantuan S10, S10+, S10e, S10 5G dhe Galaxy Flex dhe pyetja që më vjen nëpër mend është: A duhet ta konsiderojnë kalimin nga iPhone në Samsung përdouesit e iphone? Më poshtë do të bëj një krahasim të telefonave më të mire […]

me i mire samsung apo oneplus dy
Krahasime Lajmet e fundit

Me i mire Samsung apo OnePlus ? ..edhe Google rrezikohet nga OnePlus

Nga te dhenat boterore te shitjeve te smartphone, Samsung dhe Google jane markat nga vijne shumica e bleresve te celulareve OnePlus. Ndersa “te konvertuarit” nga iPhone ne OnePlus jane te pakte, sipas nje analize te kryer nga CounterPoint Research lidhur me tremujorin e katert te vitit 2018. Kjo kompani analizoi blerjet e Google Pixel 3 […]

p30 pro nje
Celulare Krahasime Lajmet e fundit

GALAXY S10 PLUS vs. HUAWEI P30 PRO: sfida e titanëve!

Këto dy celularë përfaqësojnë teknologjine maksimale “mobile” për Samsung dhe Huawei, respektivisht prodhuesi i parë dhe i dytë më i madh në botë i smartfonëve. Dy gjigandë të telefonisë celulare. Pra kush fiton ndermjet P30 Pro dhe Samsung Galaxy S10 Plus. Galaxy S10 Plus dhe P30 Pro tani janë një realitet konkret dhe është koha […]

iOS ose Android
Krahasime

[2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣] iOS ose Android, cili është sistemi më i mirë ?

Në dekadën e fundit debati se kush është më i mirë iOS ose Android nuk ka fund. Prandaj vendosa të shkruaj këtë artikull ku do të krahasoj këto dy sisteme operative. Ato çfarë do të krahasoj janë: Baziket Përformanca Aplikacionet Varieteti Përshtatshmëria Përditësimet Bateria iOS ose Android – Baziket Në pamje të parë përsa i përket […]