shkarko muzike falas
Guida Tutorial

Shkarko muzike falas direkt ne celular vetem me nje klik!

Ne kete artikull do t’ju tregojme menyren me te shpejte, me te sigurte, me te rehatshme per te mbushur direkt playlist-en tuaj te preferuar ne celular. Ideja eshte e thjeshte, shkarko muzike falas direkt ne celular duke perdorur dy aplikacione qe gjithesecili duhet ti kete te instaluara ne smartphone. Dy aplikacione per muzike falas:   […]

televizor-pc-si ti lidhim bashke
Guida Tutorial

[GUIDA 2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣] PC 🔁 Televizor: Si mund ti lidhim bashke

Si lidhet kompjuteri me televizorin? Si te trasmetojme fotot e laptop-it ne TV? Pavarësisht ardhjes së Smart TV (“televizor te zgjuar”), pjesa më e madhe e informacioneve dhe programet më interesante janë ende të arritshme nëpërmjet PC. Shumë për këtë arsye preferojnë të përdorin PC fikse ose laptop për të gjetur përmbajtjen e filmave, etj. […]

Office 2007
Guida Lajmet e fundit Laptop PC PC Tutorial

Microsoft njofton fundin e jetës për Office 2007

Data 10 Tetor 2017 shënoi fundin e jetës për Microsoft Office 2007. Nëse akoma keni Office 2007 të instaluar në kompjuterët tuaj atëherë është koha për të bërë ndryshime. Në këtë artikull do të gjeni rekomandime, informacion dhe linke  pë kalimin në një version më të ri të Microsoft Office. ÇFARË DO TË THOTË “FUNDI I […]