ios 11-foto
Guida

Download iOS 11.4 per iPhone e iPad

Download iOS 11.4 per iPhone e iPad Klikoni dhe shkarkoni formatin IPSW iPad Air (Wi-Fi) (iPad4,1) — Download iPad Air (Cellular) (iPad4,2) — Download iPad mini 2 (Wi-Fi) (iPad4,4) — Download iPad mini 2 (Cellular) (iPad4,5) — Download iPad mini 3 (Wi-Fi) (iPad4,7) — Download iPad mini 3 (Cellular) (iPad4,8) — Download iPad mini 4 (Wi-Fi) (iPad5,1) — Download iPad mini 4 (Cellular) (iPad5,2) — Download iPad Air 2 (Wi-Fi) (iPad5,3) — Download iPad […]

mbroni password program
Guida

[OFERTA FALAS 22/12/2017] Mbroni password -et tuaja me

Mbroni password -et në PC! Shumëllojshmëria dhe cilësia e fjalëkalimeve tuaja personale është thelbësore për sigurinë në internet. Duhet ti ndryshoni gjithnjë. Më shumë fjalëkalime nevojiten për numrin në rritje të llogarive në internet dhe ti mbani mend të gjitha ato është praktikisht e pamundur. Steganos Password Manager 18 ofron një zgjidhje të përshtatshme: gjeneron […]