ios 11-foto
Guida

Download iOS 11.4 per iPhone e iPad

Download iOS 11.4 per iPhone e iPad Klikoni dhe shkarkoni formatin IPSW iPad Air (Wi-Fi) (iPad4,1) — Download iPad Air (Cellular) (iPad4,2) — Download iPad mini 2 (Wi-Fi) (iPad4,4) — Download iPad mini 2 (Cellular) (iPad4,5) — Download iPad mini 3 (Wi-Fi) (iPad4,7) — Download iPad mini 3 (Cellular) (iPad4,8) — Download iPad mini 4 (Wi-Fi) (iPad5,1) — Download iPad mini 4 (Cellular) (iPad5,2) — Download iPad Air 2 (Wi-Fi) (iPad5,3) — Download iPad […]

mbroni password program
Guida

[OFERTA FALAS 22/12/2017] Mbroni password -et tuaja me

Mbroni password -et në PC! Shumëllojshmëria dhe cilësia e fjalëkalimeve tuaja personale është thelbësore për sigurinë në internet. Duhet ti ndryshoni gjithnjë. Më shumë fjalëkalime nevojiten për numrin në rritje të llogarive në internet dhe ti mbani mend të gjitha ato është praktikisht e pamundur. Steganos Password Manager 18 ofron një zgjidhje të përshtatshme: gjeneron […]

Office 2007
Guida Lajmet e fundit Laptop PC PC Tutorial

Microsoft njofton fundin e jetës për Office 2007

Data 10 Tetor 2017 shënoi fundin e jetës për Microsoft Office 2007. Nëse akoma keni Office 2007 të instaluar në kompjuterët tuaj atëherë është koha për të bërë ndryshime. Në këtë artikull do të gjeni rekomandime, informacion dhe linke  pë kalimin në një version më të ri të Microsoft Office. ÇFARË DO TË THOTË “FUNDI I […]