Bateria e celularit – ja çfarë duhet të dini patjetër [Guida...

Ndoshta një nga problemet me të cilat ballafaqohet shumica prej nesh sot në botën e celularëve është bateria e celularit. Përkundër shumë përparimeve në...

[GUIDA] Bateria e celularit – Ja pse nevojitet kalibrimi i saj

Bateria nuk duron shumë! Bateria e celularit tim nuk mban më fare! Bateria nuk është me e njëjta! Këto janë vetëm disa nga mesazhet...

Router Wi-Fi 2.4GHz ose 5GHz. Kush është më i miri?

Nëse bleni sot një router wireless të ri do të gjeni se ajo mbështet dy rrjete. I pari është në frekuencën 2.4 GHz dhe...

[Tetor 2018] Celular me karikim wireless – Lista e plote

Celular me karikim wireless: Me poshte lista e plote e celulareve ne tregun nderkombetar qe mundesojne karikimin e baterise me ane te protokollit Qi ...

Bateria e celularit mbaron shumë shpejt? Ja çfarë duhet të bëni…

Na ndodh shumë shpesh që kur celulari na nevojitet shikojmë që bateria e celularit po mbaron dhe direkt na fiket. Në atë moment është...

Android Auto: lista e plotë e makinave (Audi, BMW, Fiat…)

Bota automotive është e lidhur gjithnjë e më shumë me atë të teknologjisë. Nuk është sekret: sistemet e informacioneve ku përqëndrohen makinat tona janë...

[GUIDA 🇦🇱] Si të bleni telefona të përdorur?

Të bleni telefona te perdorur mund të ju kursej para, por sigurisht që ka dhe rreziqet e saja. Ja disa këshilla që ne kemi...

Android vs Android One vs Android Go

Shumë nga lexuesit tanë pyesin se çfarë ndryshimesh ekzistojnë midis Android, Android One dhe Android Go. Nëse do të blejmë një produkt me këto...

Shkarkoni te dhenat e Facebook

Shkarkoni te dhenat e Facebook! Me të gjitha lajmet e fundit që u shfaqën mbi Facebook në ditët e fundit, ndoshta po pyesni se...

[GUIDA E PLOTË] Si të përdorim Bing për të shkarkuar imazhe...

Google ka hequr funksionalitetin e kërkimit me anë të imazhit në Google Web Search. Kjo për arsyen e padisë së ngritur nga Getty Images...

Artikujt me te lexuar