FaceApp aplikacioni i momentit
Editorial

FaceApp ne Shqiperi 🇦🇱 – ⚠️ Ja çfarë duhet te dini patjetër 🆘

FaceApp ne Shqiperi po perhapet me ritme eksponenciale dhe nuk besojme se nuk ka ngelur njeri pa e provuar. Por a i kemi marre parasysh te gjitha rreziqet?  Pas aplikacionit popullor që të plak në fytyrë është një kompani ruse, me servera në SHBA dhe me pak informacione se si do të përdorë të dhënat. […]

Editorial

Transformimi Dixhital ne Shqiperi dhe kontributi i Microsoft

Çfarë është Transformimi Dixhital? Transformimi dixhital ka te beje me menyren sesi njerezit, proceset dhe informacioni mblidhen bashke ne nje bote qe po evoluon me hapa galopant. Strategjia e Transformimit Dixhital që fokusohet në këto tri shtylla do t’ju ndihmojë të krijoni vlerë për klientët tuaj dhe të mbani një avantazh konkurrues në botën dixhitale. […]

celular huawei-ban-nga-shba-google
Editorial

Keni celular Huawei / Honor?

Ndër komentet e shumta që kemi lexuar në lidhje me “ndalimin e Huawei dhe Google“, vërejmë një shqetësim të caktuar nga ana e lexuesve për të ardhmen e celulareve Huawei që sapo janë blerë, ndoshta edhe në këste 30-mujore, javët e fundit. Nese keni celular Huawei ose Honor, keto jane gjerat qe duhet te dini […]