youtube music
App Lajmet e fundit

YouTube Music – Google gati te stifoje Spotify me kete super App!

Muajin e kaluar, Google filloi të zhvillonte aplikacionin e muzikës YouTube Music për të zëvendësuar YT Music, dhe gjithashtu zëvendësoi Red YouTube me Premium YouTube. Pak ditë më parë, YouTube Music u lançua zyrtarisht në SHBA, Australi, Zelandë të Re, Meksikë, Korenë e Jugut, Austri, Kanada, Finlandë, Francë, Gjermani, Irlandë, Itali, Norvegji, Rusi, Spanjë, Suedi […]