Behu pjese e ose.al

behu pjese e shtepia e teknologjise
https://goo.gl/forms/ghmH44hrXcbRZB912

Kërkoni eksperiencën e pare ne fushën e gazetarisë? Jeni të apasionuar pas botës së  teknologjisë në përgjithësi? Keni ëndërruar gjithmonë ti zbuloni të tjerëve atë që dini dhe që ju pëlqen më shumë? Dëshironi të përfshiheni tek projekti dhe forumi “Shtëpia e Teknologjisë“? Kandidatët për bashkëpunim në ose.al do ti bashkohen këtij grupi fantastik që përpiqet të kënaqë kureshtjen e të gjithë përdoruesve.

Nese ju pëlqen të shkruani, dhe dëshironi të provoni veten duke u bërë pjese e editorëve të forumit “shtëpia e teknologjisë” ne platformën ose.al duke publikuar thashetheme, kuriozitete, rishikime, lajme dhe gjithçka që lidhet me botën e celularëve/tablet/PC/IT dhe teknologjisë në përgjithësi, ju ftojmë te plotësoni formularin e mëposhtëm:

Kërkesat minimale:

Komandim i shkëlqyeshëm i gjuhës shqipe. 

Njohuri themelore të gjuhës angleze.

Passion për produktet e teknologjisë në përgjithësi.

Vazhdimësi në shkrim dhe motivim i lartë.

Mosha mbi 16 vjeç.

Plotësoni formularin e mëposhtëm tek linku ose na shkruani një email tek info[@]ose.al (kllapat katrore rreth “@” duhet të hiqen)

behu pjese e shtepia e teknologjise