Bing Image
Guida

[GUIDA E PLOTË] Si të përdorim Bing për të shkarkuar imazhe me cilësi të plotë tani që Google nuk e mundëson më

Google ka hequr funksionalitetin e kërkimit me anë të imazhit në Google Web Search. Kjo për arsyen e padisë së ngritur nga Getty Images që kshte të bënte me mënyrën sesi motorrët e kërkimit trajtojnë kërkimet e imazheve në platformën e tyre. Duke qenë se Google po has probleme me kërkimin e imazheve (Image Search)  […]

Recensione

⌚️ Galaxy Watch ⌚️ në Tiranë – Ja cili është mendimi ynë 🤔🤔

Unboxing Galaxy Watch në Tiranë – Pjesa 2° [YOUTUBE] Kliko këtu – Pjesa e 2° Unboxing Galaxy Watch në Tiranë – Pjesa 1° [YOUTUBE] Kliko këtu – Pjesa e 1° Jetëgjatësi baterie spektakolare dhe aftësia për të monitoruar aktivitetin tuaj të përditshëm e bën Galaxy Watch orën perfekte për përdoruesit e Andorid. Samsung Galaxy Watch […]

AR Emoji Samsung Galaxy S9 (1)
Guida

AR Emoji Samsung Galaxy S9

Pershendetje miq. Se bashku edhe nje here tjeter per te ju shpjeguar se si funksionon AR Emoji Samsung Galaxy S9.  Mos harroni te klikoni edhe tek videot e tjera te realizuara nga Shtepia e Teknologjise. Video: AR Emoji Samsung Galaxy S9 Informacionet e marrë nga Samsung Albania mbi AR Emoji    AR Emoji Kthejeni selfien […]