Shfaqet Surface Laptop skeda teknike recensioni kater
Lajmet e fundit Laptop PC PC PC Windows

Shfaqet SURFACE Laptop: kompjuteri personal i shumepritur nga Microsoft

Shfaqet Surface laptop, prezantimi : [ms_youtube link=”https://www.youtube.com/watch?v=74kPEJWpCD4″ width=”100%” height=”100%” mute=”no” autoplay=”no” loop=”yes” controls=”yes” class=”” id=””][/ms_youtube] Gjate eventit #MicrosoftEDU qe po zhvillohet keto dite ne New York, Microsoft ka prezantuar laptopin e saj te ri. Ai quhet thjeshte Surface Laptop. Kemi te bejme me nje kompjuter “notebook” premium te realizuar totalisht me materiale alumini. Kualiteti i materialeve dhe […]

Andy Rubin The Essential Product
Lajmet e fundit

Gati smartphoni i krijuesit te Android, Andy Rubin? E verteta mbi celularin “Esencial”

Celulari Esencial i Andy Rubin: Vetem dy vite pas divorcit me Google, Andy Rubin po pergatitet te pushtoje industrine e smartphone qe ai vete ndihmoi te krijohet. Rubin, krijuesi i sistemit operativ Android, po planifikon te bashkoje njohurite e tij ne boten software me inteligjencen artificiale per nje objektiv jo pak te rrezikshem: hardware per […]