Home Authors Posts by Enes Karini

Enes Karini

25POSTS 0COMMENTS
Student i informatikës në Gjermani dhe prej më shumë se 5 vitesh lexues i rregullt i çdo lajmi mbi botën e teknologjisë. Tek "Shtëpia e teknologjisë" mu dha mundësia të shkruaj rreth pasionit tim.

Posts by Enes Karini

Artikujt me te lexuar