App

Foto spektakolare per celularin tuaj (Android)

Nëse ju pëlqen të ndryshoni imazhin e celularit tuaj shkarkoni Wallpapers (foto spektakolare), në dispozicion falas në Play Store. Ky app është një koleksion me më shumë se 80.000 foto të kualitetit të lartë dhe me mbi 5.000 propozime të dedikuara për pajisjet me ekran QHD. Brënda do të gjeni të paktën një mijë mundësi për celularët me ekran 4K. Wallpaper është […]

honor 9-huawei-imazhet-e-para
Celulare Lajmet e fundit

Honor 9: dalin online disa nga karakteristikat

Nën-markë e Huaweit, Honor pritet që së shpejti të lëshojë pasardhësin e smartphone-it Honor 8. Celulari i cili ka të ngjarë të quhet Honor 9, është shfaqur në faqen e internetit të certifikimit kinez Tenaa. Specifikimet dhe imazhet e dyshuara për celularin tashmë online. Këto imazhe pretendojnë të japin një imazh përfundimtar këtij celulari. Celulari ndan një pamje të […]

iphone-5G
Lajmet e fundit PC Tablet

Apple fillon testet per 5G!

Është koha për të filluar testet mbi 5G për Cupertino-n. Sipas Dokumentit të Dërguar në FCC, Apple është duke planifikuar testet duke u bazuar në teknologjinë Mmwave. Apple dhe teknologjia 5G – viti 2020 Business Insider ka raportuar lajmin, duke cituar një dokument të nënshkruar nga kompania dhe publikuar nga FCC (Federal Communications Commission), e cila tregon […]