samsung galaxy note 8-detajet-karakteristikat (1)
Celulare Lajmet e fundit

Samsung Galaxy Note 8 do prezantohet ne New York. Data me…

Pas pushimeve verore priten që të prezantohen në tregun ndërkombëtar dy nga celularët më performantë të prodhuar ndonjëherë. Nga njëra anë iPhone 8 e Apple dhe nga tjetra Samsung Galaxy Note 8. Për këtë të fundit është përqendruar raporti i ri i faqes koreane Naver. Raporti i referohet të dhënave dhe vendndodhjes së prezantimit. Sipas […]

windows-sistemi-operativ-chrome-os-karakteristikat-detajet
Lajmet e fundit PC

Windows shpjegon përse është me e mirë se Chrome OS

Pas prezantimit të Windows 10S, versioni i projektuar për shkollat, dikush pyeti Google-n se çfarë mendonte. Një nga drejtuesit përgjigjet i kënaqur sepse ishte një konfirmim i vlefshmërisë së projektit të Chrome OS (i referohet faktit se sipas tyre kanë filluar pak nga pak të kopjojnë idetë e Chrome OS). Nuk kaloi shumë kohë dhe përgjigja erdhi me […]

Moto E4 - Moto E4 Plus-karakteristika-foto-motorola-imazhe-detaje-model
Lajmet e fundit PC

Motorola Moto E4 dhe Moto E4 Plus

Prodhuesi amerikan i celularëve ka zbuluar zyrtarisht Moto E4 dhe Moto E4 Plus. Këto celular Android nuk janë më pjesë e nivelit bazë, vend i zënë tani nga Moto C. Serie E4 ka disa përmirësime estetike mbi brezin e mëparshëm, e përfaqësuar kryesisht nga materialet metalike. Risitë e tjera janë lexuesi i gjurmëve të gishtave […]