FaceApp aplikacioni i momentit
Editorial

FaceApp ne Shqiperi 🇦🇱 – ⚠️ Ja çfarë duhet te dini patjetër 🆘

FaceApp ne Shqiperi po perhapet me ritme eksponenciale dhe nuk besojme se nuk ka ngelur njeri pa e provuar. Por a i kemi marre parasysh te gjitha rreziqet?  Pas aplikacionit popullor që të plak në fytyrë është një kompani ruse, me servera në SHBA dhe me pak informacione se si do të përdorë të dhënat. […]