Shkarkoni falas programin e ri Files by Google

0
307
views

Google ka njoftuar një ndryshim të ri të emrit për File Go, menaxherin e njohur të skedarëve të njohur, që fillimisht u dedikua vendeve në zhvillim, por gjithnjë e më shumë përdoret nga të gjitha llojet e përdoruesve (Google është duke folur për mbi 30 milionë përdorues mujorë) pavarësisht nga lloji i pajisjes ose cilësinë e lidhjes në internet. Rregjistrimi më i ri, në veçanti, eliminon përgjithmonë emrin Go (një ndryshim i hershëm i emrit në beta) që vazhdimisht ndryshon emrin në Files by Google.

Paralelisht me ndryshimin e emrit, Google ka konfirmuar futjen – parë më parë në betan e fundit – të një ndërfaqeje të re të përdoruesit të bazuar në Temën Materiale dhe karakterizuar nga një ngjyrë mbizotëruese e bardhë.

Shkarkoni falas Files by Google

Versioni i fundit i Files nga Google është i disponueshëm për shkarkim në Pay Store dhe APKMirror 

Po ju çfarë aplikacioni përdorni?

Solid Explorer? Mixplorer?

Presim komentet tuaja!

Mos harroni të na ndiqni edhe në:
20