lojra pa internet
App

Lojra pa internet: ja cilat jane #15 me te bukurat ne bote

Gabim baze të dhënash WordPress-i: [Can't find record in 'wp_appbox']
SELECT created FROM wp_appbox WHERE id = '2d575780d57234f3410f4e8bc8d730ba'

Gabim baze të dhënash WordPress-i: [Duplicate entry '2d575780d57234f3410f4e8bc8d730ba' for key 'PRIMARY']
REPLACE INTO `wp_appbox` (`id`, `app_id`, `app_url`, `app_icon`, `app_title`, `app_author`, `app_author_url`, `app_price`, `app_has_iap`, `app_extend`, `app_rating`, `store_name`, `store_name_css`, `app_screenshots`, `created`, `deprecated`, `appbox_version`) VALUES ('2d575780d57234f3410f4e8bc8d730ba', '633625517?mt=8', 'https://apps.apple.com/us/app/baldurs-gate-ii-ee/id633625517', 'https://is5-ssl.mzstatic.com/image/thumb/Purple115/v4/20/96/fe/2096fe57-1989-ddbb-f854-f84a4dc646dc/AppIcon-BG2EE-1x_U007emarketing-85-220-8.png/230x0w.png', '‎Baldur\'s Gate II: EE', 'Overhaul Games', 'https://apps.apple.com/us/developer/overhaul-games/id869400201', '$9.99', '1', 'a:0:{}', '4.2', 'App Store', 'appstore', 'a:1:{s:4:\"ipad\";a:10:{i:0;s:127:\"https://is3-ssl.mzstatic.com/image/thumb/Purple118/v4/f6/68/a1/f668a12b-ef6b-cd27-e5ba-be9212fe9012/mzl.bprctems.png/643x0w.png\";i:1;s:127:\"https://is3-ssl.mzstatic.com/image/thumb/Purple118/v4/f6/68/a1/f668a12b-ef6b-cd27-e5ba-be9212fe9012/mzl.bprctems.png/643x0w.png\";i:2;s:127:\"https://is2-ssl.mzstatic.com/image/thumb/Purple128/v4/49/d5/3d/49d53dce-f2bd-1009-1599-598735133be8/mzl.armunnku.png/643x0w.png\";i:3;s:127:\"https://is2-ssl.mzstatic.com/image/thumb/Purple128/v4/49/d5/3d/49d53dce-f2bd-1009-1599-598735133be8/mzl.armunnku.png/643x0w.png\";i:4;s:127:\"https://is5-ssl.mzstatic.com/image/thumb/Purple128/v4/58/b0/f1/58b0f14c-d864-06d1-7dd1-07d424dccdd2/mzl.lgojxwdg.png/643x0w.png\";i:5;s:127:\"https://is5-ssl.mzstatic.com/image/thumb/Purple128/v4/58/b0/f1/58b0f14c-d864-06d1-7dd1-07d424dccdd2/mzl.lgojxwdg.png/643x0w.png\";i:6;s:127:\"https://is3-ssl.mzstatic.com/image/thumb/Purple128/v4/c7/a9/58/c7a95821-4c4f-70db-0d3b-04f6debdc9f6/mzl.mzrmynwj.png/643x0w.png\";i:7;s:127:\"https://is3-ssl.mzstatic.com/image/thumb/Purple128/v4/c7/a9/58/c7a95821-4c4f-70db-0d3b-04f6debdc9f6/mzl.mzrmynwj.png/643x0w.png\";i:8;s:127:\"https://is4-ssl.mzstatic.com/image/thumb/Purple128/v4/62/80/2c/62802cce-8047-363d-08ea-ce6fbe187e48/mzl.hiobnois.png/643x0w.png\";i:9;s:127:\"https://is4-ssl.mzstatic.com/image/thumb/Purple128/v4/62/80/2c/62802cce-8047-363d-08ea-ce6fbe187e48/mzl.hiobnois.png/643x0w.png\";}}', '1611419099', '0', '4.3.4')

Nese keni me ne fund pak kohe per te luajtur po nuk ju funksionon interneti, ose nuk doni ta perdorni per lojra, si i behet hallit ? Per fat te keq, pavaresisht nga fakti se deri tani pothuajse te gjithe kane nje lidhje te mire 4G eshte e veshtire te luash lojerat e renda ne MB pa kosto shtese. Perveç faktit qe ka ende vende ku smartfoni nuk kap vale 4G ose WiFi. Te gjesh lojra pa internet eshte e veshtire, ndaj ne kete artikull do t’ju rendsinim 15 lojrat me te bukura te momentit qe mund te luhen edhe pa internet, pra offline.

Normalisht ka shume lojra te cilat ne versionet baze mund te luhen edhe offline, por padyshim jane te mbushura me publicitet ose nuk kane grafike aspak te mire. Lojrat qe bejne pjese ne kete liste jane ato me te shkarkuarat ne bote per te dyja platformat, Android dhe iOS.

Disa nga keto lojra ju i keni provuar me siguri, ndaj mezi presim mendimin tuaj ne faqet social te Shtepise se Teknologjise, jo vetem per lojrat por edhe per dispozitivet me te cilet i keni luajtur ato.

Lojrat pa Internet – JYDGE

JYDGE
JYDGE
Developer: 10tons Ltd
Price: 9,99 USD
‎JYDGE
‎JYDGE
Developer: 10tons Ltd
Price: $8.99

 

Lojrat pa Internet – Street Fighter IV: Champion Edition

‎Street Fighter IV CE
‎Street Fighter IV CE
Developer: CAPCOM
Price: $4.99

 

Shkarko Lojra me Makina FALAS: Kliko Ketu!

 

Lojrat pa Internet – Reigns: Her Majesty

Reigns: Her Majesty
Reigns: Her Majesty
Developer: DevolverDigital
Price: $2.99
‎Reigns: Her Majesty
‎Reigns: Her Majesty
Developer: Devolver
Price: $2.99

 

Lojra pa Internet – Monument Valley 2

Monument Valley 2
Monument Valley 2
Developer: ustwo games
Price: 4,99 USD
‎Monument Valley 2
‎Monument Valley 2
Developer: ustwo games
Price: $4.99

 

Lojrat pa Internet – Worms 4

Worms 4
Worms 4
Price: 4,99 USD+
‎Worms™ 4
‎Worms™ 4
Price: $0.99+

 

Lojrat pa Internet – Into the Dead

Into the Dead
Into the Dead
Developer: PIKPOK
Price: Free+
‎Into the Dead
‎Into the Dead
Developer: PikPok
Price: Free+

 

Lojrat pa Internet – Plague Inc.

Plague Inc.
Plague Inc.
Developer: Miniclip.com
Price: Free+
‎Plague Inc.
‎Plague Inc.
Developer: Ndemic Creations
Price: $0.99+

 

Lojrat pa Internet – Smash it

Smash Hit
Smash Hit
Developer: Mediocre
Price: Free+
‎Smash Hit
‎Smash Hit
Developer: Mediocre AB
Price: Free+

 

Disa nga lojrat FALAS  me te bukura te 2019! Kliko Ketu

 

Lojrat pa Internet – Mekorama

Mekorama
Mekorama
Developer: Martin Magni
Price: Free+
‎Mekorama
‎Mekorama
Developer: Martin Magni
Price: Free+

 

Lojrat pa Internet – Minecraft Pocket Edition

Minecraft
Minecraft
Developer: Mojang
Price: 7,49 USD+
‎Minecraft
‎Minecraft
Developer: Mojang
Price: $6.99+

 

Lojrat pa Internet – Plants vs Zombies 2

Plants vs Zombies™ 2 Free
Plants vs Zombies™ 2 Free
Developer: ELECTRONIC ARTS
Price: To be announced
‎Plants vs. Zombies™ 2
‎Plants vs. Zombies™ 2
Developer: PopCap
Price: Free+

 

Lojrat pa Internet – Valiant Hearts

Valiant Hearts: The Great War
Valiant Hearts: The Great War
‎Valiant Hearts: The Great War
‎Valiant Hearts: The Great War
Developer: Ubisoft
Price: Free+

 

Lojrat me te bukura ne bote! Ja kush fitoi çmimin Bafta Awards 2019: Kliko Ketu!

 

Lojrat pa Internet – Baldur’s Gate II Enhanced Edition

Baldur's Gate Enhanced Edition
Baldur's Gate Enhanced Edition
Developer: Beamdog
Price: 9,99 USD+
The app was not found in the store. 🙁

 

Lojrat pa Internet – Badland 2

BADLAND
BADLAND
Developer: Frogmind
Price: Free+
‎BADLAND 2
‎BADLAND 2
Developer: Frogmind
Price: $0.99

 

Lojra pa Internet – Limbo

LIMBO
LIMBO
Developer: Playdead
Price: 4,99 USD
‎LIMBO
‎LIMBO
Developer: Playdead
Price: $3.99

 

Ndiqni www.ose.al dhe ne Facebook!
Andi
Interesi për teknologjinë futuriste dhe ndikimin real që kjo e fundit mund të ketë mbi jeten e njeriut, më ka shtyrë të bëhem pjese e "ose.al - Shtëpia e Teknologjisë". Objektivi është të ndaj informacionet dhe njohuritë e detajuara mbi botën mobile, tablet, tv, personal pc etj. Teknologjia dhe shkenca janë besimet e mia.