watchOS

Është emri i sistemit të operimit për orat Apple. Është i bazuar ne sistemin iOS të Apple për iPhone dhe ka shumë vecori te përbashkëta. Ky sistem u lancuar me 24 Prill 2015 kur Apple prezantoi pajisjen Apple Watch e cila punon ne baze te ketij sistemi.

Klevis
Student ne degën inxhinieri Kompjuterike, gjithmonë i fiksuar pas lajmeve te fundit rreth botës së teknologjisë. Dëshira për të informuar shqiptarët rreth këtyre lajmeve më bëri që të jem pjesë e ose.al.