Touchscreen

Touchscreen i referohet nje ekrani i cili i pergjigjet levizjes se gishtave apo stylus. Ky ekran ndervepron me perdoruesin nga i cili merr komanda dhe shfaq ne ekran cfare perdoruesi kerkon te shikoje. 

Klevis
Student ne degën inxhinieri Kompjuterike, gjithmonë i fiksuar pas lajmeve te fundit rreth botës së teknologjisë. Dëshira për të informuar shqiptarët rreth këtyre lajmeve më bëri që të jem pjesë e ose.al.