Tethering

Tethering quhet procesi i lidhjes ne nje telefoni me nje kompjuter ne menyre qe kompjuteri te mund te lidhet me intenet. Ne kete menyre telefoni vepron si modem per kompjuterin dhe qasjen qe celulari ka me internet ja ofron edhe kompjuterit ose sic jemi mesuar ne gjuhen e perditshme “shperndarje e internetit te telefonit” per kompjuterin.

Klevis
Student ne degën inxhinieri Kompjuterike, gjithmonë i fiksuar pas lajmeve te fundit rreth botës së teknologjisë. Dëshira për të informuar shqiptarët rreth këtyre lajmeve më bëri që të jem pjesë e ose.al.