Stylus

Stylus eshte nje pajisje ne forme lapsi i cili perdoret per te perdorur pajisjet touchscreen. Ai ka formen e nje lapsi dhe eshte me shume i perdorur per pajisjet te serise Note te Samsung. Galaxy Note Series jane te pajisura te gjithe me nje stylus i cili kryen nje funksionim me preciz te nderverpimit te ekraneve touchscreen.

Klevis
Student ne degën inxhinieri Kompjuterike, gjithmonë i fiksuar pas lajmeve te fundit rreth botës së teknologjisë. Dëshira për të informuar shqiptarët rreth këtyre lajmeve më bëri që të jem pjesë e ose.al.