QHD

QHD është rizolucioni i çdo ekrani me 2560 x 1440 pixel. Për të qënë sa më të saktë duhet të themi gjithmonë 1440p. Sot koncepti QHD përdoret edhe për të treguar detajet e çdo kamere celularësh. Raporti midis gjëresisë dhe lartësisë është 16:9

Albani
I diplomuar në Inxhinieri në Itali, kam si pasion teknologjinë mobile duke u fokusuar më shumë te akserorët nga më të ndryshmit. Më pëlqen të shkruaj mbi informacionet e reja të botës teknologjike dhe prandaj krijova "ose.al - Shtëpia e teknologjisë".
http://www.ose.al