Cryptocurrency

Cryptocurrency (krɪpto-kërrensi) është një valutë ku përdoren teknika enkriptimi për të rregulluar gjenerimin e njësive dhe për të verifikuar transferimin e fondeve të cilat operonjë në mënyrë të pavarur nga banka qëndrore.

Klevis
Student ne degën inxhinieri Kompjuterike, gjithmonë i fiksuar pas lajmeve te fundit rreth botës së teknologjisë. Dëshira për të informuar shqiptarët rreth këtyre lajmeve më bëri që të jem pjesë e ose.al.