A2DP

Advanced Audio Distribution Profile – me ane te kesaj teknologjie aktivizohet nderlidhja wireless bluetooth per percjelljen e muzikes ne “streaming” nga celulari tek dispozitivet e trete si kufje, bokse, tv etj.

Andi
Interesi për teknologjinë futuriste dhe ndikimin real që kjo e fundit mund të ketë mbi jeten e njeriut, më ka shtyrë të bëhem pjese e "ose.al - Shtëpia e Teknologjisë". Objektivi është të ndaj informacionet dhe njohuritë e detajuara mbi botën mobile, tablet, tv, personal pc etj. Teknologjia dhe shkenca janë besimet e mia.