fotokamera e samsung galaxy s10 plus ne tirane
Editorial

Samsung Shqiperi 🇦🇱 – Super oferte per fansat ❤️❤️❤️

Samsung Shqiperi feston 50 vjet nga produkti i parë televiziv bardh e zi duke mbajtur një konferencë për shtyp për të folur në lidhje me vizionin e kompanisë për inovacionin dhe të ardhmen. Gjithçka filloi në vitin 1969 kur Samsung nxori televizorin e parë bardhë e zi dhe filloi të eksportojë produkte jashtë Koresë. Natyrisht, […]

vpn falas guida e plote ne shqip
Guida Tutorial

VPN Falas: artikulli i pare teknik ne Shqip..

Gjithnjë e më shpesh flitet për shërbimet VPN në internet dhe gjithnjë e më shpesh përdoruesit që dëshirojnë të mbrojnë privatësinë e tyre në internet zgjedhin këtë mjet. A është një modë që kalon apo a janë VPN këtu për të qëndruar? Ne gjithashtu kërkuam vetë, ndërsa do përpiqemi t’ju shpjegojmë në mënyrë të thjeshtë […]